Bygga Hus Stockholm

Din byggpartner i Stockholm | 08-500 05 244

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL RÄTTSTEN ENTREPRENAD AB

Vi är ett erfaret och väl ansett byggföretag i Stockholmsområdet som kan erbjuda heltäckande service för dig som är intresserad av att bygga hus i Stockholm, renovera eller expandera ditt nuvarande hus. Vi arbetar med nybyggnationer, tillbyggnad och renovering av alla typer av hus och kan erbjuda såväl delad som total entreprenad.


Kontakta oss via formuläret så återkommer vi med en offert inom kort. Du kan också boka in ett möte där vi tillsammans tar fram en plan för hur vi kan hjälpa dig förverkliga dina husdrömmar.

Läs mer om hur vi lägger upp arbetet inför ett husbygge!

Högkvalitativ helhetslösning med goda referenser

Rättsten Entreprenad är en av tre delar i Rättsten-koncernen, som utöver entreprenadbiten även består av Rätta Fönster som tillverkar och installerar dörrar och fönster samt Deksal byggmaterial som riktar in sig på att tillhandahålla högkvalitativt material för byggbranschen. Detta ger oss en fördel då vi har möjlighet att bredda vår totala kompetens och arbeta fokuserat med de delar som vi är allra bäst på.

Företaget bildades 2010 och har på en kort tid växt sig starka på den svenska byggmarknaden. På grund av att Rättsten kan erbjuda heltäckande skräddarsydda lösningar, med högsta kvalitetsomsorg inom alla områden, kan du som kund vara helt trygg med att överlämna hela bygget i våra händer. Vi ser till att endast arbeta med de främsta underleverantörerna och har höga krav på att våra anställda ska hålla en hög utbildningsnivå samt ha alla nödvändiga certifikat och auktorisationer. Vi är självklart även ansvarsförsäkrade samt anslutna till rådande kollektivavtal. 

 

Din byggfirma i vått och torrt!