Om oss

Välkommen!

Vi har utfört byggtjänster i över 15 år. Vårt största fokus är att bygga privata hus, där vi erbjuder allt från design till markarbeten och efterbehandling av inredning. Vi arbetar både för enskilda familjer och fastighetsutvecklare. 

Vi är ett erfaret och väl ansett byggföretag i Stockholmsområdet som kan erbjuda heltäckande service för dig som är intresserad av att bygga hus i Stockholm, renovera eller bygga till på ditt nuvarande hus. Vi arbetar med nybyggnationer, tillbyggnad och renovering av alla typer av hus och kan erbjuda såväl delad som total entreprenad.

Utöver bygg- och renoveringstjänster är vi även behjälpliga vid markarbeten såsom schaktning, dränering, markutjämning och VVS-anslutningar. 

Ända sedan vi startade vår verksamhet har vårt mål med varje uppdrag varit att inte ge oss förrän kunden är nöjd. Denna strävan har hjälpt oss i vår utveckling och även gjort att vi vetat vad vi letar efter när vi anställt ny personal.

När du anlitar oss garanterar vi att du får hjälp av personer med hög yrkeskompetens, engagemang och en oöverträffad förmåga att hitta den bästa lösningen på varje givet problem. Vi har den spetskompetens som behövs för att kunna fördjupa oss i detaljer och samtidigt bredden för att kunna planera projekt i stor skala.

I kombination med vårt stora nätverk av underleverantörer kan vi erbjuda Stockholmarna ett brett utbud av bygg-, renoverings- och anläggningstjänster i toppklass.

Kontakta oss för offert

Vi svarar gärna på alla dina frågor och garanterar återkoppling inom ett par dagar. Vare sig du har en specifik fråga runt ett mindre projekt eller vill diskutera möjligheten till en totalentreprenad är du välkommen att kontakta oss.

Du når oss enkelt via det smidiga kontaktformuläret här på sidan, men du kan givetvis även maila eller ringa. Vi bokar gärna ett personligt möte och tar fram en plan för hur vi kan hjälpa just dig. Vi tror på vikten av personlig kontakt när det rör sig om så stora projekt som att bygga ett nytt hus.

Läs mer om hur vi lägger upp arbetet inför ett husbygge!

ritning

Din byggfirma i vått och torrt