Bygga Hus Stockholm

Från skiss till färdigt hus | 08-500 05 244

ÖVRIGA TJÄNSTER

HELTÄCKANDE SERVICE INOM BYGG OCH ENTREPRENAD

Utöver husbygge kan vi även tillhandahålla en rad övriga tjänster inom bygg såsom renoveringar och anläggningsarbete. Hör av dig direkt till oss om du vill veta mer om våra övriga tjänster och vilka möjligheter vi har att hjälpa dig med mer än bara nybyggnationer.

Renovering

Vi kan erbjuda högklassigt renoveringsarbete från några av branschens bästa hantverkare. Vi strävar efter att utföra arbetet snabbt och effektivt utan att göra avkall på kvalitet. Oavsett om det handlar om arbete i inomhus- eller utomhusmiljöer kan du lita på att vi på Rättsten utför arbetet på bästa sätt. Vi hjälper till med snickerier, fasadarbeten, stenarbeten, plattläggning, staket, parkanläggningar etc. Behöver du renovera någonting i ditt hem eller i din trädgård kan du lita på att Rättsten är rätt partner för jobbet.

Fasadspecialister

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med fasadrenoveringar och kan se till att din fasad återfår sin forna lyster och färg samtidigt som vi ser till att fasaden skyddar huset på ett tillförlitligt sätt. Genom att se till att du har en fasad som inte är skadad och som skyddar huset mot väder och vind förlänger du husets livslängd och minimerar risken för övriga kostsamma skador.

grävskopa

Mark- och anläggning

Utöver inomhusmiljöer arbetar vi även mycket med planering och anläggning av exempelvis lekplatser, mindre parker, altaner, staket, murar med mera. Hör av dig till oss om du vill evta mer om vad vi kan erbjuda inom mark- och anläggningsarbete.

Genom våra syskonbolag, Rätta Fönster och Deksal byggmaterial kan vi även erbjuda försäljning och installation av dörrar och fönster samt pålitligt och hållfast byggmaterial för den professionella snickaren.

 

Bred kompetens inom bygg!