Garage, uthus och gäststuga - Vad behöver du hjälp med?

Det fina med att vara husägare är att man nästan alltid kan förändra sitt eget boende. Både interiört och rent exteriört. Det senare innebär för många att man väljer att använda den tomt man äger för att ytterligare kunna addera lite vardaglig lyx och funktionalitet. Något som också blivit lite lättare att göra idag i och med att Attefallshuset och dess tilltagna yta går att använda sig av för att addera nya byggnader på den egna tomten. Det går att bygga ett attefallshus som ett fristående garage, som ett uthus eller som en gäststuga och komma undan det krångel som ofta kan komma med en bygglovsansökan.

"Anlitar du oss för att bygga ett fristående garage med de maximala måtten för ett Attefallshus - 25 kvm och 4 meter i takhöjd - så behöver du bara skicka in en bygganmälan till Byggnadsnämnden i din kommun och därefter invänta ett startbesked. Vägen till att få ett mer funktionellt leverne har blivit betydligt smidigare. Men, vi rekommenderar verkligen professionell hjälp längs denna väg."

Tyvärr så verkar många se den smidigare vägen som en ursäkt till att bygga lite hur som helst. Det handlar fortfarande om ett hantverk där din tilltänkta byggnation ska bli hållbar långt in i framtiden, vara säker, bli estetisk tilltalande, funktionell och allt detta till ett så bra pris som möjligt. Vårt råd är att du betalar några extra kronor initialt och där du investerar i ett bygge ger dig allt du drömmer om och behöver. Det tjänar du på i längden.

Vi bygger alla typer av hus

Det som utmärker vårt företag är att vi behandlar alla projekt på samma sätt. Oavsett om du ska bygga ett uthus, en gäststuga eller ett helt nytt tvåplanshus från grunden så är vi din partner. Och, vi är det hela vägen. Tack vare vår kunskap så kan vi hoppa in redan vid planeringsstadiet, hjälpa till att ta fram ritningar, komma med förslag och ta dina egna ideér från ritbordet till en färdig huskropp.

Vi hjälper till med materialval, vi sköter eventuella kontakter med myndigheter och vi åtar oss det rena arbetet med byggandet. Genom att ha en och samma partner så kommer man som kund undan de långa vägarna rent kommunikationsmässigt; vägar som i sin tur gör att missförstånd uppstår och att byggen dels tar längre tid och dels kostar mer pengar. Totalentreprenad - där vi sköter allt - ger en bättre kontakt, ett högre tak och bättre lyhördhet. Detta för att nämna några fördelar.

Referenser är viktigare idag

Genom gedigna jobb skapas förtroende och genom förtroende så skapas nöjda kunder. Nöjda kunder som i sin tur står redo att rekommendera oss till sina vänner och bekanta. Det skapas ringar på vattnet som hela tiden leder till nya uppdrag.

I en tid där man kan se att antalet fuskjobb ständigt växer så blir referenser extremt viktiga - både för företag och för kunder. Därför så måste man också arbeta aktivt för att skapa nöjda kunder. Det är logiskt och det är väldigt lätt att förstå: kunderna anlitar ett företag för att få ett byggprojekt utfört - en tjänst som man betalar för. Denna investering ska också ge avkastning. Oavsett om det handlar om ett mindre uthus eller om att bygga sina drömmars hus.

Vi arbetar aktivt för att varje kund ska stå redo att rekommendera oss vidare - det kan man bara göra genom att leverera det kunden förtjänar: ett förstklassigt jobb till det överenskomna priset och inom den tidsplan vi kommit överens om.

Kunniga och erfarna byggare
10 Sep 2018